Zima Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No to zostało Koledze przetestować obie wersje po kolei: 1. Pozostawić włączone radio przez 20 (30)min (bez zapłonu) i powinno się samo zrestartować i wrócić do ustawień początkowych. 2. Wyjąć radio, odłączyć wtyczki i wyjąć bezpiecznik z obudowy radia (jak dobrze pamiętam powinien tam być) i pozostawić radio na 20 - 30 min, jeżeli jest podtrzymanie, to powinno się rozładować. Po którymś z tych zabiegów w lustrze powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik9935 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o sposób 1. to niebardzawo gdyż jak wspomniałem wcześniej radio wogóle się nie włącza. Jedynie po zapaleniu silnika na ekranie pokazuje się temperatura i godzina. Poza tym nic niegra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzani1987 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Sorki że tak się wbijam ale mam problem jestem początkującym forumowiczem Mam vel satis 2003 r i mam problem z navi. mam ją w schowku CARMINAT navigation wchodziłem w menu i jest tak HW number 0122 SWnumber 0461 Prod week 11 Prod year 03 CSB SW NUMBER i właśnie mam problem --jaki mam model nawigacji???? , i jak można zdobyć mapkę???? POLSKI . Z góry dziękuje i pozdrawiam :] :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam poprzednia mapka którą ściągnołem nie działa (SH1) Ma ktoś namiary do sciagnięcia SH3 CD2 A27 1843427 82 00 764 258 (A, B, CH, D, DK, FL, L, NL, PL) lub SH3 z polska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 dzani1987, Masz Carminata 8000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Kto poszukuje mapy do monochromatycznej nawigacji Carminat 5000 - 2008 Polski (oraz Austria, Niemcy, Szwajcaria, Holandia, Belgia, Dania, FL, L) do SH3 A28 Carminat Guidage Informe 25920 7074 R ? Informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzani1987 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 A gdzie mogę zdobyć mapkę POLSKI jak najnowszą do carminat 8000 :] :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu5 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Znalazlem w necie soft do waszych Carminatów 8000 (kolorowy wyswietlacz) Soft zmienia jezyk na polski. Przystosowany dla wersji conajmniej 5,30 (czyli nie mniej niż SW 0530) Niewiem czy dziala bo mam starsze navi i nie mogle przetestowac ale kto ma 5,30 niech sprawdzi i podzieli sie wrażeniami link: http://rapidshare.com/files/244366552/Rena...v6_2Pl.rar.html mirorr http://www.megaupload.com/?d=77001NLM kto to sciagnie niech to da na jakis serwer i poda link Mile widziane soft do starszych wersji Proszę zapoznać się z regulaminem forum i zasadami pisowni postów. U nas samo kliknięcie akceptuję nie wystarcza :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Tak jak kolega lechu5 napisał, również polecam będzie więcej czytników do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstorm Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 wygląda na to, że ktoś skopiował mój soft i gdzieś wrzucił. i to ktoś z mojego regionu (wlkp). ciekawe czy nick ma sugerować, że to ja jestem? (bo mam na imię Leszek). niestety zrobił to bez mojej wiedzy. też sugeruję nie korzystać z takich linków. Nie tylko dlatego, że ja na tym stracę. Są też inne powody. Np. niewiedza jak prawidłowo wykonać update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszost1 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Mam problem z fabryczną nawigacją w scenicu na wyświetlaczu wyskakuje komunikat "brak płyty CD włóż płytę". po otwarciu schowka pod siedzeniem rzeczywiście zobaczyłem że płytka jest wysunieta myśle sobie to trzeba ją z powrotem wsunąć. Wkładam płytkę a na wyśiwtlaczu pojawia się ten sam komunikat i płytka samoczynnie się wysówa co jest?? wie może ktoś co się dzieje.... Proszę o jakąś wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik9935 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dałem moją navi carminat 5000 dla kolegi który troche sie na tym zna i powiedział że restet w tym wypadku nic niepomoże. :-( Jest "wywalony" soft. :-( Jeśli ktoś mógłby mi wysłać linka z softem do carmina 5000 i instrukcją jak go wgrać byłbym bardzo wdzięczny. ;-) Ludzie no zmiłujcie się przetrząsłem pół internetu w poszukiwaniu softu do car. 5000 Znacie może jakieś linki? Mogą być nawet jakieś stare wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anr13 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wielkie dzięki dla "raka" - pomógł gratis i moja navi działa :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik9935 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Podjołem decyzję o kupnie nowego radia http://allegro.pl/item668796331_renault_la...io_z_kodem.html ale radio jest do laguny i ma węższy panel niż w megankach czy ktoś wie czy da się wymienić ten panel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyjoe Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam, mam kolorową navi o parametrach: dane z navi HW-Numerr 0101 Sw-Nummer: 0500 CSB SW-Nummer: 4.32 język tylko FR i DE, mam też oryginalną płytę z innymi językami m.in. EN, ale nie chce mi ich instalować PL mapy oczywiście nie ma Czy jest jakiś sposób na to aby zainstalować na tym PL język no i oczywiście PL mapę? pozdr. g. Tak tez jest czytelnie, jeśli już musisz posta artystycznie napisać, to w puste miejsca zamiast podwójnych Enter-ów szlaczki powstawiaj :-? - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi