Mil3k6 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Czy ma ktoś moze jakieś rady ??? interesuje mnie to czy aby go wyjąć muszę zdejmować zdeżak czy wyjdzie dołem. Aha i czym to myś wsrodku chciałem wlac ze 2 lity benzynki ekstrakcyjnej zrobiz z niego ( szejkera ) i wylac ten stary ole co tam sie osadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 generalnie idea jest dobra tylko po co (jeden bar znakomicie przepycha wszystko co zalega jak w syfonie) ? Najdalej do miesiąca będziesz miał to samo skoro suszarka przepuszcza. Jednak prześwit wymyć zawsze warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 heheh doładowanie na orginalnym klipie RENAULT pod obciażeniem wyszłao, ze mam 2,5 bara a powinno być 2,3 tak pokazał komp wiec sam juz nie wiem :mrgreen: ale wydaje mi się ze masz racje ze nie warto tego dotykać jedynie z zewnątrz go wyczyścić np. płynem do mycia silników ;):);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 2,5 bara ??? tyle nawet dobra rajdówka nie bije ;-) , jednostki pomyliłeś. Może o PSI chodziło. 1,5 Bara to już jest nie mało ;-) a powyżej 2 musiałbyś mieć zawór upustowy taki co pppssssssstttttt robi jak puścisz nogę z gazu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 masz racje pewnie to bedzie PSI bo 2,5 bara to faktycnie niezłe cisnienie jak na silnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi