rpeksa Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam wczoraj pojawił się na przeglądzie nowy problem (wcześniej było ok), przy załączaniu halogenów nie zapala się kontrolka zamiast tego zapala się kontrolka servis. Podobnie dzieje się przy tylnym świetle przeciwmgłowym z tym że bez kontrolki servis. Ponadto zarówno halogeny jak i tylne świetło przeciwmgłowe świecą bez uwag. Pojawia się jeszcze jeden problem od jakiegoś czasu i dotyczy on kontrolki lewego kierunkowskazu, a mianowicie zamiast zielonej strzałki miga lampka od ESP(którego niema w tym modelu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remcio Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam. Jeżeli chodzi u mnie: Miłem tak że jak naciskałem stop to mi sie zapalał kierunkowskaz. Przeczyściłem styki w lampach i jest gites. Moim zdaniem przeczyść styki w liczniku. Jeżeli nie pomorze to nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpeksa Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 narazie zrestartowałem kompa ale nic, czekałem na jakiś konkretny przypadek u innej osoby ale jak widze jestem pierwszy. Dziś albo jurto zadlądne do licznika bo to ostatnia deska ratunku przed wizytą u elektryka lub serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba88 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ja tez tak mialem, posprawdzaj wszystkie wtyczki,zarowki itd. u mnie po wyczyszczeniu stykow i wymianie zarowek ustapilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpeksa Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Właśnie byłem w samochodzie, zrobiłem test wskaźników i nie świecą opisane wyżej kontrolki plus pare innych naprzykład pasy, poduszka oraz drogowe światła po przełączeniu na drogowe z mijania zapala się kontrolka abs wyjąłem licznik przeczyściłem styki, wszystkie żarówki w samochodzie sprawne. ???? Jak ktoś będzie miał pomysł co to może być niech pisze. Wydaje mi sie że raczej diody to nie poszły. [ Dodano: 2009-08-18, 08:28 ] Widze że pozostaje wizyta w serwisie. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi