kawino Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam, może mi ktoś pomóc w naprawieniu fotela w Megi II? Akcja jest tego typu, że fotel kierowcy w Megi 3dr składa się i przesuwa do przodu, żeby na tylnią kanapę wpuścić pasażera, ale po odsunięciu go do tyłu nie zatrzymuje się we wczesniej ustalonym miejscu a leci do samego końca szyny. Tym samym pasażer musi nogi wziąć do góry, bo inaczej przejadę mu po nogach. fotel nia pamięta ustawienia. JAK TO NAPRAWIĆ? są jakieś foty, schematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 W szynach są takie specjalne plastiki z blaszką które odpowiadają za pamięć. Myślę ze wysuną Ci sie z szyny ( tez to miałem ) nasmaruj go i wepchnij na miejsce - bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawino Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dzięki kolego, sprawdzę dzisiaj i dam znać, czy pomogło. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 U mnie syf z szyny nie pozwalał tej blaszce na swobodne posuwanie się. Przeczyszczenie szyny i nasmarowanie pomaga, ale problem powraca co kilka miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 u mnie tez raz na 100 wypada :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi