rawdan13 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 witam przy włączeniu zapłonu słychać głośną pracę silniczka z przodu tam gdzie jest podświetlenie kabiny zabudowany w plastiku z taką malą kłódką .co to jest i do czego to służy pozdrawiam rawdan13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 podświetlenie kabiny z kłódką? Nie qmam o co chodzi :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekjurek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ta mała kłudka to;tam znajduje sie czujnik do centralnego zamka,ten bez kturego nie zamkniesz z pilota drzwi,a silniczek to może od szyberdachu?? jeśli go masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ten silniczek to czujnik temperatury wewnętrznej bo zapewne masz klimatronic !!!!! Wyciągasz razem z obudową ,czyścisz,przedmu[ciach]esz i jest ok. Jeśli to nie pomoże to aledrogo i szukaj . W serwisie nie polecam bop koszta straszne . Ja też wymieniałem i mam ciszę . Może u Ciebie wystarczy tylko przeczyścić !!! 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawdan13 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 dziękuje za pomoc jutro go wyjmę i przeczyszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon123 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Mam pytanko. Czy mógłby mi ktoś napisać dokładnie jak wymontować czujnik temperatury wnętrza. Jeszcze nie próbowałem i chętnie skorzystam z porad praktyków ;-) bo nie chciałbym czegoś ułamać albo urwać a chyba należałoby sprzęt przeczyścić bo jest coraz głośniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 leon123, masz szczęście, niedawno coś takiego przygotowałem http://megane.com.pl/cos-bzyczy-w-desce-ro...3,30.htm#187645 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon123 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dzięki za szybką i profesjonalną odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi