dojo1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 witam. mam taki problem w Megane II 1.5 dci 2005rok otoz zaswiecila sie kontrolka serwis a przy podpieciu koputera nie wykazuje zadnych błedów. czy ktos sie orentuje co to moze byc? z gory dzieki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art110377 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Odgrzewam kotleta... Mam i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Z tego co się orientuję to jest to niemożliwe, podejrzewam że ten co podpinał CLIPa nie bardzo zna się na rzeczy i nie sprawdził dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 rav85, możliwe.możliwe.Np...braknie płynu do spryskiwaczy w ksenonach i wywali serwis...błąd sie nie zapisze w kompie i przy podłączeniu do Clipa go nie zczytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art110377 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Czyli może to być jakaś bzdura... W zasadzie zapaliło mi się mniej więcej wtedy, kiedy Scenic miał wymieniane klocki, gdyż stare się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boras2000 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Sprawdź czujniki ciśnienia w kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi