Damianek_vip Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ostatnio gdy podłączyłem radio (nieoryginalne) do mojej megi zauważyłem że zegarek mocno się opóźnia;/ Co zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 <ZAŁAMKA> :-/ :) :-/ :-? :-? :-? :-? ustawić przyciskami pod wyświetlaczem opisz dokładnie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Za słaby akumulator - w efekcie nie napędza zegarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianek_vip Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Nie możliwe akumulator jest w miarę nowy, nie podejrzewał bym że to jego wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 A ja dodam że jeżeli masz zegarek analogowy to tym guzikiem co zerujesz licznik ustawiasz również zegarek. Taki dzyndzel na szybce na zegarach. Obróć go i tak trzymaj to wtedy wskazówki zaczną się przekręcać i wtedy go ustawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianek_vip Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dokładnie chodzi o zegar analogowy, tyle że on po ustawieniu na dobrą godzina po jakimś czasie znowu zaczyna sie późnić;/ Jak ustawić zegar to ja wiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Za słaby akumulator - w efekcie nie napędza zegarka :) a to nie takie śmieszne, choć i tak się ubawiłem. Jak miałem aku już taki nie bardzo to nie miałem co nastawiać zegarka, bo po około 2-3 godzinach późnił się o równe 10 minut :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 sergiu83, to że się późnił to nic, ważne że kukułka wyskakiwała ze schowka :) Damianek_vip, sprawdź styki przy liczniku bo może coś tam nie kontaktuje. Jak miałeś fabryczne radio z wyświetlaczem to wiązki licznika i radia się łączą kilkoma kablami. Odłącz radio na jakiś czas i obserwuj co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 dwa razy wyskoczyła, przed trzecim odłączyłem blokadę i otworzyłem okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dobra problem jest faktycznie poważny. Wszystko co teraz nie na temat będzie leciało do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam U mnie co parę dni resetuje się godzina na 00:00, kilometry dzienne nie znikają.A akumulator jest dobry bo zapala dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beziii Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Odświeżę temat jeśli pozwolicie. Ostatnio zauważyłem, że zegar analogowy się późni. Po ustawieniu na dobrą godzinę po jakimś czasie znów się późni. Akku dobry bo codziennie jeżdzę po ok 50 km i odpala na dotyk. Gdzie szukać problemu? Zdejmować parapet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallipusz Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ja mam identyczny problem , juz nawet nie patrze na godzine z przyzwyczajenia , poradzono mi wymienic zegar albo poprostu deske i wstawic obrotomierz.Myslałem jednak że jest to jakis banalny problem.Bede jeszcze kombinoweł i szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi