DavMazi Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Panowie chodzi mi o to gdzie jest główny komputer odpowiedzialny za całą elektrykę. Ponieważ ktoś u mnie odłączył immobilizer, prawdopodobnie kable i zasilanie odcięte, i chciałbym to znaleźć, może ktoś z was ma schemat i lokalizację tego komputera oraz info jak tam imo jest wpięte. Czytałem tematy o imo ale nie za dużo tam informacji. Meganka 1.9D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nie wiem czy to ci pomoże - hmmm [ Dodano: 2009-08-28, 20:16 ] coś nie poszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Immo można odłączyć w UCH czyli czarna skrzynka za bezpiecznikami w kabinie lub w komputerze silnika pod maską przy akumulatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavMazi Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A ma ktoś z was może jakiś mały schemacik który kabel i pin we wtyczce odpowiada za podłączenie immo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Podaj rok pojazdu i typ silnika (np.F9Q 750) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-d-a-s Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) witam chcialbym sie dowiedziec cos wiecej na ten temat mianowicie musze usunac immo samemu bo mam auto po spaleniu i mam teraz inna wiazke w desce. i potrzebuje informacji jak usunac immo ze sterownika Regulamin pkt. 5.6, 5.7 -Prezes Dodano: 06 sty 2012 - 20:53 ktore kabelki nalezalo by uciac i polaczyc. z gory dziekuje dotyczy renault megane 1.4 8v z 97r Regulamin pkt. 5.6, 5.7 -Prezes Edytowane 6 Stycznia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś. Immo jest w komputerze, cięcie kabli w niczym Ci nie pomoże, tylko elektronik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi