awow Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Od pewnego czasu zegar spieszy się ok. 30 minut na dobę, chcę go naprawić ale nie wiem gdzie znajduje się układ elektroniczny zegara i jak go wymontować. Samochód to Megane II 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_r95 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam, identyczne problem mnie dopadł jak kolege, tzn. wsiadam rano do auta a zegar o jakies 20 minut do przodu; skorygowałem i na drugi dzien to samo. Do tej pory było wszystko ok. Czy ktos spotkał się z podobnym problemem no i jak go rozwiązac? Pozdrawiam [ Dodano: 2008-04-10, 21:48 ] Witam, czy faktycznie nikt nie potrafi cos poradzic, wiem ze najlepiej to kupic nowy, ale moze da sie to jakos naprawic? No i czy nikt nie miał takiego problemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi