Dziambel Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Też jestem po jeździe próbnej nie chciało mi się wysiadać z autka, bardzo przyjemna jazda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP-LPC Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A ja jestem mocno zniesmaczony tymi całymi dniami otwartymi i podejściem dilerów do klijenta. Co to za dzień otwarty i prezentacja modelu jak jest jeden samochód testowy. Pojechałem sobie wczoraj do salonu w Morach (Speczyński) żeby obejrzeć i przejechać się autem. Sam samochód fajny, aczkolwiek bez fajerwerków i wydaje mi się ciut ciaśniejszy od MII. Myślałem że będzie możliwość przejechania się samochodami z różnymi silnikami, a tu co tylko jedno auto z silnikiem 1,6. Najbardziej chciałem sprawdzić 1,4 Tce i 1,9dCi, ale okazało się że nie mają. Taki troche żart jak na prezentację. Więc odpuściłem, a nie miałem za bardzo czasu żeby jeździć po innych salonach, gdzie być może sytuacja byłaby podobna. Napiszcie z jakimi silnikami jeździliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 W każdym salonie udostępniona jest benzyna 1.6... bo takie auto jest do wygrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 1.4 tce 130KM w jednym salonie, 1.5 dci 105KM w drugim. Klient jakoś sobie musi radzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 W Świdnicy i w Wałbrzychu tylko 1.5 dci 105 KM, chciałem porównać moje 1,6 do nowego 1,6 niestety nie dało rady :cry: . Powiem jednak szczerze, że bardzo mi przypasowało autko to którym jeździłem i oby kiedyś w przyszłości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Ja pojechałem już w piątek gdzie niby dni otwarte miały być 11-13 i dodam, że nie była to godzina 7:00 rano :evil: Byłem raczej bardziej koło 18:30 i co i w ogóle auta jeszcze nie było :evil: ;) Wy marudzicie, że z jednym silnikiem ;) Choćby piłkę w zamian zaproponowali ale gdzież tam <boks> :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Chciałem pojechać i się zarejestrować na konkurs, ale stwierdziłem, że byłoby to zbyt bezczelne btw już 1.5 miesiąca temu w Pń było testowe MIII Grandtour 1.5 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Byłem i ja! Dziś miałem jazdę próbną silniczniem 1.4 TCE w GT i .....zakochałem się pomijam względy estetyczne nowej megany (aczkolwiek za ręczny duży minus), ale silnik jak dla mnie coś niesamowitego, sama przyjemność z jazdy, olbrzymia różnica w porównaniu z moim większym benzyniakiem :-P Silnik bardzo elastyczny, praktycznie od prędkości 60 km/h można przemieszczać się na 6-stym biegu!! Ankieta wypełniona teraz tylko czekam, że zadzwonią i powiedzą, że wygrałem.... piłeczke 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 A ja mam 1,5dci która ma 6 biegów i chodzi jak pszczółka i na pewno nie zamienię jej na elektroniczny licznik to bajer ,może jak już innych nie będzie to brak wyboru .Frania jest z 2007roku i ma tempomat (bardzo użyteczny szczególnie na autostradach,ogranicznik prędkości i coś co zapobiega poślizgowi przednich kół szczególnie przy ruszaniu oraz w zakrętach) nie można też palić gumy przy starcie ,chyba ,że wyłączymy tę zabawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP-LPC Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Byłem i ja! Dziś miałem jazdę próbną silniczniem 1.4 TCE w GT i .....zakochałem się pomijam względy estetyczne nowej megany (aczkolwiek za ręczny duży minus), ale silnik jak dla mnie coś niesamowitego, sama przyjemność z jazdy, olbrzymia różnica w porównaniu z moim większym benzyniakiem :-P Silnik bardzo elastyczny, praktycznie od prędkości 60 km/h można przemieszczać się na 6-stym biegu!! Ankieta wypełniona teraz tylko czekam, że zadzwonią i powiedzą, że wygrałem.... piłeczke 8-) A w którym salonie byłeś, bo właśnie takim samochodem chciałem pojeździć i zobaczyć jak 1,4 TCE się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 DECAR na Modlinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 byłem i ja silnik 1.5 DCI, jak dla mnie wystarczający :] jechało mi się super, 6 biegowa skrzynia-coś pięknego licznik mi się podoba ogólnie świetny samochodzik EDIT: jeździł ktoś z Was nowym Scenic-iem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 nowa meganka trafiła do pewnej pani z zabrza, wygrał ktoś piłkę ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ja mam piłkę ale ją dostałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi