mareks 1234 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Czy we Megi III jest jeszcze montowany w jakichkolwiek silnikach diesla FAP - u dealera Renault twierdzi się że nie ? Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Z tego co widzę w cenniku to tylko 2.0 dCi jest z FAP-em. W innych krajach wszystkie dCi można nabyć w wersji z FAP-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 a czy 1,9 dci jest nadal z FAP tak jak w Megi II faza 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Podbije temat... bo szukałem informacji nt. FAP i kontrolek itd itp w mojej megi... (w instrukcji jest jedynie w spisie "filtr cząsteczek stałych" jednak na stronie na którą spis treści przenosi nie ma żadnej wiadomości... czyżbym jednak nie miał Filtra Cząsteczek Stałych?? tak jak kolega pisze powyżej?? w Wikipedii WIKIPEDIA - Megane silnik który mam 1,5 dCi 105 KM FAP`a nie ma... ktoś to może potwierdzić/temu zaprzeczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Oj soko, soko jak Ty kupowałeś to auto Wersja 105KM nie ma FAP-a, wersja z FAP-em ma podniesioną moc do 110KM i z tego co wiem nie jest sprzedawana w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 hehehe wiesz, przekonany byłem że mam to badziewie ... zmyliła mnie ta naklejka eco2 ;P myślałem że żeby to osiągnąć nieodzowną częścią jest ten filtr jak kupowałem? no mało jak teraz zacząłem się dowiadywać co to i z czym to się je nie zadzwoniłem do dilera czemu mi nie powiedział że to mam (ale bym się zbłaźnił :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi