Tomeko Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzięki Panowie za odpowiedzi ;) Bardzo mi pomogliście w wyborze Decyzja zapadła i zamówiłem z silnikiem 1.9 dci. Tak więc teraz 2,5 miesiąca oczekiwania i nowe czarne Megane III GT 1.9 dci 130 KM wjedzie na forum ;) pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Tomeko, gratuluje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Dobry silnik.Lepszy-mniej awaryjny od 1,5 dci.Zwłaszcza wtryski ,choć wszystkie common rail są czułe na jakość paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu99 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Jestem zadowolony ze 1.9 dci mało pali a tak że dobre osiogi ...... Jestem bardzo zadowolony ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatZeck_WAWA Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Państwo w Renault twierdza, że to jeden z najelpszych silników, ajkie do osobówek zaprzęgli i bez większych (ponoć) zmian jest zastosowany w nowych modelach AD 2008/2009. Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 YatZeck_WAWA, 2.0dCi jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwiater Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Przepraszam za odkop, jak rozpoznać w MIII 1.9dCi czy jest z FAPem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycior dti Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Witam, Panowie trochę odkopię temat.... mianowicie mam do was pytanie; czy silnik 1.9 dci 130 KM występował bez fap? Pojazd scenic 2ph1... właściciel twierdzi że nie ma fap'a! Ale przyznam szczerze że nie słyszałem o tym silniku aby nie miał fap... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 W scenicu II phI nie było 1.9 130KM tylko 120. No i w phI sceniki nie miały FAPa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambastian Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Końcówka numeru silników wkladanych do m3ph1 od maja 2009 - 872 z FAPem, 870 bez FAPu Edytowane 4 Marca 2018 przez kambastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi