Matix74 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Od pewnego czasu w moim aucie chyba szwankuje komputer .zaczeło sie to po wymianie wtryskiwaczy -Nie pokazuje mi ile moge jeszcze przejechać do cepeenu . ( mrygają kreski -------- ) -Wskaznik paliwa spada mi na czerwoną kreske i nie zapala sie rezerwa ( czasami mrygnie) - Po zatankowaniu całego zbiornika( około 50 l ) wskazania na wyswietlaczu komputera pokazuje ze zużyłem około 36 L a w skaznik paliwa jest juz na czerwonej kresce i niby samochód spala 5,6 L paliwa w miescie . próbowałem zatankowac do pełna i przejeżdzic 100 kilosów i znowu dolac do pełna i niby według kilometrów przejechanych na głownym liczniku auto spala powyżej 6 l/100. Co sie mogło zepsuć gdzie szukać . Moze ktoś coś wie .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7112 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam trzeba podłączyć do kompa i przetestować komp deski czy jest sprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 CLIP prawdę Ci powie, być może... W każdym razie od CLIPa bym zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi