Craigh Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Dopiero dzisiaj zauwazylem ze podczas jazdy w deszczu, wycieraczki poruszaja sie z normalna predkoscia ale kiedy zatrzymam sie np. na skrzyzowaniu to przechodza w ruch cykliczny.. bez mojej ingerencji czy ruchu manetka - ale jaja !!!! Tez tak macie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Craigh, no, fajowo no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 jaja !!!!Tez tak macie ??mamy, mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 To się nazywa "inteligentne wycieraczki" tak piszą w instrukcji Też tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 woww...też tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 W moim tak nie ma, ale to żadna rewelka, nawet w Pandzie tak miałem, a w swoim jak wrzucam wstaczny to tylna wycieraczka sama się włącza, oczywiście jak przednia jest załączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 marcinb7, Mam dokladnie to samo w qpecie. Niby nic specjalnego ale baaardzo przydatne, zwłaszcza ze to auto z 98r. Toyota z 2004 tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 a w swoim jak wrzucam wstaczny to tylna wycieraczka sama się włącza, oczywiście jak przednia jest załączona.kurcze też tak mam ...ale jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Mam i ja :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 A ja zamknę - już było opisywane. Jakbyś instrukcję auta poczytał to byś wcześniej wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi