szrek Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Co mozecie powiedzieć o tym egzemplarzu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10191753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 szrek, coś z nim chyba było nie tak. Kierowca musiał się bardzo czegoś wystraszyć ( 5 fotka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrek Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nie wytrzymał chłopina i popuscił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Może i popuścił, ale auto ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Ten Szczeniak w automacie na pewno bezwypadkowy nie jest. Raz szczeliny maska/błotnik - od pasażera prawie brak od kierowcy kanion że palca idzie wsadzić. A dwa nie ma okazji. Jaka cena takie auto. Brutalne, ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Wniosek jest krótki: wszystko zależy od serwisu i podejścia do klienta. Sorry że się tak rozpisałem, ale miałem akurat wolną chwilkę Dużo zależy od tego, kto siedzi z drugiej strony telefonu... Dzwoniłem do Rzeszowa i odebrała pani. Dowiedziałem się, że przez telefon mogą podać ostatni zapisany stan licznika na podstawie VIN. Na drugi dzień odebrał pan i dowiedziałem się, że informacja jest płatna. W Przemyślu wszystko jest płatne Tu byłem po kody do imo i radia... Do radia nie pasował... wyciągnąłem radio i był na radiu zapisany Dzwoń i pytaj po serwisach, może podadzą ci telefonicznie ostatni zapisany stan licznika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio2020 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 bardzo ladna meganka polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrek Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Panowie a co myslicie o tym http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10029543 Czy to prawda że aby zmienić rozrząd w 2.0 trzeba wyciągać silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 szrek, myslałem że dałeś już sobie spokój z Renówkami ;) Ładny i ma niezłe wyposażenie. Dziwne że kierownica nie jest skórzana w wersji z nawigacja, climatronikiem i elektryką wszystkich szyb. Czy to prawda że aby zmienić rozrząd w 2.0 trzeba wyciągać silnik? Bajka, jest ciasno, ale można to zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrek Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 I lipa dzwoniłem do goscia i jest sprzedany :evil: Zona mnie zabije :shock: Jutro jade zobaczyć tego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10129663 dopiero jutro bedzie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jutro jade zobaczyć tego http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10129663 Jutro nastąpiło dzisiaj i... delikatnie pisząc bronius miał rację. Złom, szrot, parch i grat. Malowany (dosłownie) każdy element, podszybie zapylone lakierem, tylne drzwi lewe z modelu sprzed liftu, nadkole szmaciane upaprane lakierem, obtarty tylny zderzak, dach lakierowany - przy przedniej szybie odcięcie koloru jak na szachownicy. Prawa strona cała robiona, szczeliny majster ustawiał po pijaku, drzwi oklejone czarną taśmą nieoryginalną. Przód też nie pasuje, brak uszczelek przy lampach. Nawet nie fatygowaliśmy właściciela żeby otwierał grata bo nie było sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrek Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 I tu dziękuje koledze meganecoupe02, za pomoc w oględzinach tego parcha, wykazał się dużą wiedzą i fachwym podejsciem do tematu,meganecoupe02, wielkie ukłony w Twoją stronę i jeszcze raz dzięki za pomoc i poświęcony wolny czas ;) Ps. takiego szrota dawno nie widziałem , ja spaliłbym sie ze wstydu jak bym tak kłamał jak gośc z komisu. Maja ludzie tupet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 szrek, luzik ;) Do następnego razu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrek Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Chłopaki co powiecie na temat tego http://moto.allegro.pl/item800565780_renau...pcja_piekn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 szrek, z doświadczenia wiem, że bardzo wygodne i wdzięczne wozidełko. (tu jest automat, praktyki nie posiadam wiec trudno mi się wypowiadać o tej skrzyni) Poza tym z fotek wynika, że całkiem fajny stan i wyposażenie jak za te pieniądze. Warto by jednak podjechać, albo wysłać kogoś co ma bliżej na rekonesans, by namacalnie stwierdził jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi