zbigniew1111 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 witam czy moglibyście mi doradzić jaki kupic euroscan do scenica 1,9 dci z 2000r w celu wykasowania błędów w komputerze bo jest ich masa a w opisach jest że od 2002roku i mogą się nie połączyc z kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luktal Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Próbowałeś zdjąć klemę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigniew1111 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 tak nawet odczekałem parę godzin a po podłaczeniu chodził na wolnych obrotach ale nic nie pomoglo dlatego pytam o jakis euroscan aby samemu sie podłaczyc pod kompa i wykasować bo do serwisu mam kawałek i za kazdym razem płacic 120zeta za pierdołe do bez sensu moze wiecie co mozna kupic do usuwania błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi