rawdan13 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 witam ma problem z nawiewem mam klimatronika wszystko załącza sie ale nawiew nie działa sprawdzałem bezpiecznik jest ok proszę o pomoc pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Sprawdź kostkę przy silniku dmuchawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawdan13 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 dzisiaj patrzałem wygląda ok ruszałem kabelkami i nic trzeba będzie podjechać do elektryka dzięki za pomoc pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 To sprawdź jeszcze czy przy włączonym nawiewie pojawia się napięcie w kostce przy silniku dmuchawy. Możesz też sprawdzić sam silnik podłączając go "na krótko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawdan13 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 już działa kolega naprawił dzwoniłem do elektryka to na oko koszt naprawy 150pln a kolega skasował 50pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 I co było przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 kolega skasował 50pln Niezły kolega :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawdan13 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 nie chciał powiedzieć ale myślę że następnym razem będzie chciał zarobić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi