psor1991 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 dzisiaj stało mi się czary mary... dojeżdżam do skrzyzowania nagle nie działa obrotomierz prędkościomierz i kontrolki w środku(stop itd) nie pokazuje przebiegu poziomu paliwa ani temperatury wody... ale te od świateł mijania podgrzewania szyby tylnej itd już działają... co może być przyczyną?? przeszukałem forum byly podobne problemy ale z takim jak moj sie nie spotkałem... z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 może jakaś kostka od zegarów się poluzowała, może być jakiś bezpiecznik albo jakaś złączka pod maską oberwała wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psor1991 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 to była tylko kwestia bezpiecznika... temat uważam za zamknięty... dzieki za podpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Witam, do mnie taki sam problem przyszedł i również się okazał bezpiecznik tylko, że po wymianie i dosłownie ruszeniu 1 metra bezpiecznik się pali. Ktoś miał taki problem? Bezpiecznik od radia/zapalniczki (4 od prawej na dole) Edytowane 21 Lutego 2018 przez pawelosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi