lukasz sobacki Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witam, Mam pytanie czy ktos moze mial juz subwoofer w megance cc 2004 rok?Bo standardowego nie wstawie do bagaznuika bo dachu nie zdejmne. Czy moze ktos wie czy takie pod siedzenia sa tez dobre? Co dobrego wybrac?Dzieki za info i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Właśnie też chce kupić pod siedzenie takiego suba wiec sie przyłącze może ktos ma takie cos jak to sie sprawuje dobrze gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Niestety nic nie mogę polecić, bo tego praktycznie się nie używa. Dlaczego? Z prostego powodu takie rozwiązanie jest rozwiązaniem co najmniej średnim jak nie słabym, a efekty akustyczne są podobne. Czy na pewno nic wam koledzy do bagażnika się nie zmieści. Nawet żadna skrzyneczka wykonana na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 no mi by cos sie zmiesciło ale ja jeżdze na studia i zawsze bagarznik jest zawalony bym musiał zawsze wymontowywać wszystko hmm a takie glosniki jak Hertz y 13 cm dobre sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 glosniki jak Hertz y 13 cm dobre sa ja mam taki zestaw odseparowany. Jestem zadowolony :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 odseparowany tzn wytlumienie i te sprawy Widzialem na allegro ze komplet tych glosnikow sa za ok 130zl nie wiem czy to duzo czy malo jak na taka srednice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Odseparowany, to znaczy osobno głośniki wysokotonowe i średnio-niskotonowe. Wytłumienie też mam. Jest ;) Takie; http://allegro.pl/item791384584_hertz_dsk_...ier_gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 No fajny zestak hmm a fajnie gra dobry bass jest ?? Ja mam teraz sony serii x no i taki troche maly ten bass jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jak dla mnie ok. To już mój drugi taki zestaw. Poprzedni dokonał żywota. Mam wygłuszone drzwi i to znacznie pomogło, choć podłączone są pod fabryczny Tuner List. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 hmmm no to chyba sie skusze na taki zestaw tylko dzwi będę musial wytłumić no ale to juz sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Pod siedzeniem pasażera wożę już takiego lat kilka. Pilota nie używam, wysterowałem tak jak lubię i odłączyłem. Do wypychania szyb z uszczelek się nie nadaje, ale na starość nie chcę chodzić z aparatem słuchowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ale jak ci gra pod siedzeniem?Czuc ladny czysty basik?Mi tez nie zalezy na super basie ze az szyby pojda.Tylko na takim zeby dopelnial standardowe glosniki bo dobrze graja i czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Moim zdaniem jest dopełnieniem tego czego fabryczne głośniki nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi