dreamtox123 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam Co Państwo sądzą o tym samochodzie? Czy warto się nim zainteresować i jechać 200km by go zobaczyć? http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10155379 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nigdy nie warto extra jechać a tym bardziej 200 km. Jedyny wyjątek to pierwszy salonowy właściciel i pełen serwis w ASO-Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nigdy nie warto extra jechać a tym bardziej 200 km. mów za siebie. Może ktoś lubi jazdę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Właśnie. ;) Wracając do tematu,to ja zainteresowałbym się nim. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Przyjrzyj się dobrze, bo ma pomalowane listwy na drzwiach i całe zderzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Co do pomalowanych całych listew i zderzaków to mam pytanie innego typu: w takim razie nikt z naszego forum mający samochód od nowości, bezwypadkowy itp ale poddany lekkiemu tuningowi tego typu pewnie nie da rady sprzedać swojego cacka? Jeżeli o mnie chodzi jeżeli gość w rozmowie stwierdzi że jest pierwszym właścicielem i ma historię serwisową tego pojazdu to chyba warto pojechać. Jeżeli handlarz to miałbym obiekcje. BTW po swojego Jaśniepana jechałem z Warszawy do Białegostoku i uwazam że było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Co do pomalowanych całych listew i zderzaków to mam pytanie innego typu: w takim razie nikt z naszego forum mający samochód od nowości, bezwypadkowy itp ale poddany lekkiemu tuningowi tego typu pewnie nie da rady sprzedać swojego cacka? True ;) Nic dodać nic ująć. Ja nie widzę większych zastrzeżeń jeśli chodzi o blacharkę, dzisiaj widziałem takiego Scenica z listwami w kolorze nadwozia i prezentował się bardzo ładnie. Jak poda VIN przez telefon to sprawdzisz w najbliższym ASO i będzie wiadomo czy warto jechać czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 W opisie auta jest, że posiada ESP, a ja nie widzę, aby na zdjęciu był wyłącznik ESP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ma włącznik ESP ,widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoph Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Jak na moj gust to wyglada ladnie, jezeli technicznie bedzie rownierz ok. to warto. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja swojego sprowadziłem z Niemiec .i nie żałuję było warto ,to co bym zapłacił w Polsce to bym nie kupił , a jeszcze mi zostało , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi