kataryniarz Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Artykuł opisujący Renault Senic I: http://www.autocentrum.pl/go/338__Opis_tec..._921887119.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Trochę prawdy, trochę głupot. Są rzeczy z którymi się zgodzę, ale niektóre są chyba napisane tylko po to, żeby była równowaga w plusach i minusach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Najbardziej mi się podobają te okrągłe halogeny na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dla mnie nic nowego, czego bym nie wiedział przed zakupem i czego bym nie odczuł w eksploatacji. Tu mam na myśli pozytywy, bo jak do tej pory to z wymienionymi minusami się nie zetknąłem. (no może małe ogniska korozji ale mój sceniol to ten jeszcze starszy) Co do tylnej "kanapy" (to 3 odrębne siedzenia a nie kanapa) w artykule podano bzdurę. Zresztą nawet tapczan o długości 2m tam przewoziłem, tylko klapa z tyłu była podpięta na gumach, zabrakło 4cm by ją domknąć. Mini Van- FOR EVER ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 - Opcjonalnie może być 7 miejscowy. Ciekawe, bagażnik? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi