opielowski Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 1.9 dCi 8,5-9,5 w mieście? przepraszam ale nie moge w to uwierzyć, mam Scenica i spalanie w Katowicach dochodzi mi max do 6,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jazda po Katowicach i Sosnowcu to poezja, ile razy tam jestem u rodziny zawsze zazdroszczę takiej komunikacji, zapraszam do Wrocławia. U nas nie znajdziesz takich alei sześciopasmowych Roździeńskiego, czy trasy średnicowej tak można jeździć. A jaką średnią prędkość masz przy takim spalaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 no to fakt, moja prędkość średnia to 28 km/h... pozostaje mi tylko wam współczuć chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi