kristov Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam chcialbym zaprezentowac Wam jak szybko mozna zmienic wyglad starej kiery Skorzane obszycie kupilem na allegro wraz z nicia i igla + instrukcja obslugi czas jaki poswiecilem na obszycie to ok 3 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Po pierwsze podziwiam cierpliwość - 3 godziny dziergania to nie lada wyczyn ;-) ale efekt jest imponujący! Największe wrażenie robi porównanie 2 i 3 zdjęcia - wnętrze znacznie zyskało na elegancji. ...i te chromowane pierścienie na zegarach... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 fajna,napisz jeszcze od kogo kupowałeś i jaki kolor,jakieś wymiary trzeba podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Koles na allegro ma nick ptychu5 podaje link do aukcji: http://www.allegro.pl/item193936013_skorza...stkie_auta.html koszt takiego pokrowca to 32zl + 7zl wysylka ja bralem kolor czarny ale ma jeszcze grafit , czerwono ciemny , niebieski , bezowy i siwy. Wymiary jakie nalezy mu podac to szerokosc kiery mierzona od zewnatrz i obwod grubosci kiery ogolnie polecam bralem juz u niego z 5 skor i tylko z grafitem cos dziwnego sie stalo mianowicie kierowca mial chyba brudna reke i ubrudzil obszyta juz kierownice w busie nie chcialo sie to zmyc potem dziwnie zmienilo kolor a teraz wyglada jak wyblakniete Ale w Megance mam czarna i wszystko jak do tej pory jest ok. Warto poswiecic troche wiecej czasu i obszywac kazde jedno oczko bo mozna tez co drugie ale koncowy efekt jest gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 wyglada fajnie ale ... szkoda ze ramiona nie sa do konca obszyte tzn skora nie zachodzi pod zaslepke poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 wygląda fajnie i na pewno sie ją lepiej dzierży w dłoni ale mam inny kłeszczyn a mianowicie skąd i za ile ringi na zegarach i jak dużo roboty z założeniem ? Deske wiem jakś ciągnąć w Scenicu ale zegarów nie miałem (jeszcze) potrzeby rozbierać. Dużo roboty ? Masz jakiś manual do tego ? Dzięki za podpowiedź. Aaaaa i jeszcze jedno : jaki wymiar namierzyłeś i mu podałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Polecam obszycie. Fajnie wygląda no i lepiej się trzyma. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Vivaldi co do ringow to kupilem na allegro 59zl + 6zl wysylka. Aby dostac sie do zegarow potrzebowalem ok 10min wszystko jest bajecznie proste opisalem to w jednym z postow podaje link http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=1708&start=30 co do wymiarow kiery nie chce teraz strzelac z glowy bo nie pamietam ale wystarczy zmierzyc kiere a do obwodu grubosci dodac sobie zapas 2 mm pomaga to potem w obszywaniu robota staje sie mniej silowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Tez mam obszyta kierownice ale grubsza skroka z allegro za 20,- kupilem, 1h obszywania. Jak bede mial cierpliwosc wrzuce fote :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ja mam fabrycznie w skorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 dzięki , jak masz wrzuć prosze troche wiecej fotek jak rozebrać same zegary. Robiłem to już wielokrotnie ale w innych markach, tu nie chciałbym nic popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 fotek samych zegarow nie mam ale gdy juz bedziesz mial je wyciagniete z tylu jest chyba cos ok 8 malych srubek torx musisz je odkrecic i sam tyl pokrywy zegarow ladnie odchodzi wtedy masz dostep do tego co znajduje sie pod szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 kolego jedz na giełde w niedziele na częściach jest koleś co zajmuje sie obszywaniem kierownicy bierze za to 100 zł a efekty są rewelacyjne jak znajde wizytówkę to na priva podeśle Ci adres... nie montuj żadnych pokrowców bo to tandetnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 100zl hm...? fajna cena ja kiedys obszywalem kiere i drazek zmiany biegow za 250zl teraz obszywalem sobie sam za 39zl efekt ten sam a i satysfakcja z tego ze cos sam zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 i co jak ten gościu oczszyje to niby taka różnica?też musi pokrowiec ze skóry naszyć więc na jedno wyjdzie a cena większa. Wacha daj fotki tego cudownego obszywania za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi