Lewy Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 W sumie, to można jeszcze obszyć uchwyt hamulca ręcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Hamulec też był brany pod uwagę ale zabrakło czasu na niego (rozbieranie+sobota). Na wiosne zamawiam u nich dywaniki to może skusze się na ręczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarynDCI Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witajcie, może ktoś polecić sprawdzoną firmę która obszywa kierownicę we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ja mogę ci polecić firmę ale w Ziębicach (60km od Wrocławia) gość spoko robi nawet tapicerkę w skórze. Tel.604 815 495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarynDCI Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 A ja mam obszytą kierę tak: Uszyłem jeszcze mieszek, a w najbliższym czasie zrobię jeszcze gałkę :) :) . Kiera obszyta w czerwcu chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Po przeczytaniu tematu chyba się teżtym zajmę, myślałem nad gotowym pokrowcem, ale własnoręcznie obszycie wyglada zdecydowanie lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mi89 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 cześć. Da ktoś może aukcje z allegro z obszyciem kierownicy i drążka zmiany biegów bo nie mogę znaleźć . Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ja bym się podpiął do prośby t0mi89 ewentualnie nazwę użytkownika z allegro który ma sprawdzone takie pokrowce i warto u niego kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moras Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja przymierzam się do kupna u tego użytkownika: http://allegro.pl/pokrowiec-na-kierownice-...1281678482.html co prawda nie będę miał obszytych ramion ale koszt jednak niższy w porównaniu do zakładu, a i będzie wkład własny w wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 moras Ja kupiłem u tego użytkownika i mam 1 radę, jak będziesz podawać grubość kierownicy podaj o 1-2 mm mniej niżjest faktycznie, ja mam 11 cm i podałem 11cm, okazuje się że pokrowiec jest troszeczkę za lużny i niedało się na tyle naciągnąć by było idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio2020 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 bardzo pieknie to wyglada tez bym musil sie tym zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 A co myślicie o tej aukcji i jakości obszycia tych kierownic: http://allegro.pl/kierownica-renault-megan...1458839778.html Wydaje mi się że kierownica od Scenica II jest identyczna jak w Megane II, mam rację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzazga Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 to super, a jak oceniacie jakość obszycia tych "kierowniczek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi