Wacha Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 userek, nie mam fotek tego u siebie ale widziałem efekt. niesiesz do gościa kierownice "na wymianę" Dajesz mu swoją a dostajesz gotowa inną. No chyab ze masz jakiestam marzenia typu czerwony pasek na szczycie. Bardzo fajny efekt jest z perforowanej skóry albo czegoś takiego.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3012 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Kristov mógł byś podać linka na ringi. Szukałem na allegro i nie mogę znaleźć. Naprawdę fajnie to wygląda i sam bym sobie założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 patryk prosze bardzo http://www.allegro.pl/item191584992__alu_r...ch_modeli_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Polecam obszycie. Fajnie wygląda no i lepiej się trzyma. zdrówko Basenji - ty mi lepiej powiedz jak rozebrac dzwignie zmiany biegow... Starl mi sie ten plastik z opisem biegow i musze cos z tym zrobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Chciałbym obszyć kierownicę w mojej Megance[jest wytarta].Mam dwa pytania .Jak ściągnąć kierownicę???? Czy będzie jakiś problem z komputerem po odłączeniu poduszki powietrznej????Proszę o pomoc!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 U mnie jest tak: - odpinasz akumulator i czekasz kilka minut - odkręcasz dwie śrubki od tyłu kierownicy - wysuwasz poduchę i odpinasz wtyczki (poducha i klakson- u ciebie dochodzi jeszcze chyba pilot radia) - odkręcasz śrubę na osi kierownicy i ją ściągasz (u mnie nie trzeba nic zaznaczać- pasuje tylko w jednej pozycji na frezy) Zaznaczam- mam MI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ale to jest MegaNE II-nie ma śrubek z tyłu. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Najlepiej spytaj sie uzytkownika Basenji, on w swojej megi2 tez obszywal kierownice wiec sila rzeczy musial ja zdemontowac. Tak chyba bedzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dzięki-zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 W moim samochodzie kierownica była obszywana bez zdejmowania. Ręce mistrza wystarczyły. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witam, jestem nowy na tym forum. Też planuje obszyć kierownicę, na miejscu nie jestem wstanie tego obszyć. Kierownice wysyłam w paczce tylko mam problem z demontażem. I też sie zastanawiam czy jak nie odepne akumlatora w Megi II czy jakies problemy bede mial z komputerem... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 nie ma problemow z komputerem tylko musisz pozniej pobawic sie chwile szybami zeby komputer zalapal moment kiedy ma domykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 KIERKA obszyta -bez demontażu.A wygląda tak...i już!!! :) http://img227.imageshack.us/img227/4662/obraz040nl3.jpg http://img411.imageshack.us/img411/1747/obraz039kz0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 No super.. Bardzo sie wykosztowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nieźle, nieźle. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi