coolesh Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Gdzie w Warszawie obszyć kierownicę? Może ktoś może polecić jakiś sprawdzony "warsztat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 wyglada jak fabrycznie obszyta mam identyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 To też. A po co obszywać kierownicę. Kup na allegro. Wyjdzie taniej i będzie ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Raczej nie będzie taniej i ładniej :-? Najtańsza jaką znalazłem do MEGI II-250 zł,już trochę prześmigana. Pozdrawiam. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 spróbuj tutaj: Andrzej Adamczyk Autopokrowce ul. Żeromskiego 17, tel. 8354691 - czyli Bielany obszywałem kierę w 12.2006 w moim clio - zrobili to naprawdę extra - koszt 200zł Zakład może nie robi wrażenia - pamięta PRL, ale nie to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ratan1, wydaje mi sie że koledze Hadson'owi chodziło raczej o takie aukcje na allego: http://moto.allegro.pl/item203929981_kiero...kierownice.html http://moto.allegro.pl/item201104407_pokro..._najtaniej.html chwila pracy (choc ktoś na forum pisał że robił to 3h ) i niewielkim kosztem masz nówke sztuke nie śmiganą kierownice w skórze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 zrobili to naprawdę extra a byłbyś w stanie wrzucić jakąs fotke? Chetnie skorzystalbym z fachowego warsztatu, bo obszywanie samemu raczej mi ładnie nie wyjdzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 a byłbyś w stanie wrzucić jakąs fotke? poszukam, ale w styczniu sprzedałem clio kumplowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ta obszyta co kolega się pochwalił faktycznie bardzo ładnie im to wyszło. niemniej jednak są drobne różnice i niedociągnięcia. O taki badziew z allegro bynajmniej mi nie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 :) :) :P :P Badziew... bardzo trafne okreslenie.. to juz bym chyba wolał jezdzić z wytarta kierą niz z czymś takim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Hadson, - sorry moja autosugestia, Tak to wygląda w megankach: http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?p=178...ighlight=#17884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jaka cena, gdzie, jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Piok. Pozostawmy to bez komentarza. To rodzaj sztuki która nie wszystkim musi się podobać. Mi to trąci... że tak to delikatnie określę kiczem. Ale bez takich wynalazków i ich zdjęć nie doceniałbym piękna mojej kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 poza tym takie "allegrowe" obszycie powoduje zwiększenie średnicy wieńca koła kierownicy i może się niewygodnie kierownicę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 dawno temu obszylem sam w moim hjundaju akcencie (sprzedany w 2001) jakąś taniochą - nie mogę powiedzieć że byłem zadowolony. Dlatego rozpocząłem wątek poszukujący fachury godnego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi