Krzychu Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam! Chcialem poinformowac, ze zwiekszony zostal limit zalacznikow do jednego postu. Z 5 do 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosmaneq Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 [Cięcie] A ja apeluje do wszystkich: korzystajcie z tego ale z umiarem i rozsądkiem! Krzysiu zrobił ukłon w naszą stronę ale podejrzewam, że jeżeli bedzie tak jak w temacie "nasze auta" to szybko ten limit zostanie zniesiony! pozdro A ja apelują abyś więcej nie cytował postu 1:1 jak odpowiadasz bezpośrednio pod nim ;-) - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Dzieki bosmaneq, po prostu jest tak, jak sie da za duzo luzu, to pozniej robi sie "kaszana". I wlasnie tak bylo w nasze auta, generalnie zbyt luzny dzial to problemy. Mam nadzieje, ze kiedys ze spokojem odblokuje komentowanie autek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 a ja bede bardziej zwracal uwage gdzie sa jakie uprawnienia... ;P tak przy okazji dolaczam sie do prosby bosmaneq'a, fotki wrzucajcie na inne serwery, np dedykowane jak image shack czy fotosik, wtedy wszystko ladniej i szybciej chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja bym jeszcze dał ograniczenia z cytowaniami, bo ludzie nie znają umiaru w cytowaniu całości ;-) A co do fotosów to fajnie, że można ale wszystko co za dużo to niezdrowo więc proszę o rozwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja sadze ze to trzeba wrzucic do regulaminu o zakazie cytowania calosci odpowiadajac bezposrednio... nie ma bata, chyba juz wszyscy mamy dosc klepania tych formulek... jak bedzie w reg to tylko edit, del i koniec zabawy! kto za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja oczywiście za ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 No ok, nie ma problemu dodam odpowiednią pozycję. Dodano: Zapomnialem napisac, ze odpowiedni punkt jest już dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zmieniona została konfiguracja działu Sprzedam/Kupię. Obecnie tematy, w których nie pojawi się żadnen nowy post zostaną automatycznie usunięte po upływie 28 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Pewnie po co tyle trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Od siebie to proponuję jako "Kupię" dać troszeczkę więcej czasu. Rzeczy które nie mają wpływu na bezpieczeństwo ja osobiście poszukuję raczej za okazyjną cenę i mogę jeździć dość długo np z innym kolorem drzwiczek schowka pasażera (taki przykład i trochę prawdy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Wprowadzone zostały tagi do tematów z modelami megane/scenic, w działach technicznych. Włączone zostały również powiadomienia przez GG. Zobaczymy, jak będzie się to sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi