Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Zmiany w konfiguracji / zezwolenia

Krzychu

Rekomendowane odpowiedzi

[Cięcie]

A ja apeluje do wszystkich: korzystajcie z tego ale z umiarem i rozsądkiem! Krzysiu zrobił ukłon w naszą stronę ale podejrzewam, że jeżeli bedzie tak jak w temacie "nasze auta" to szybko ten limit zostanie zniesiony!

pozdro

A ja apelują abyś więcej nie cytował postu 1:1 jak odpowiadasz bezpośrednio pod nim ;-) - Prezes

Dzieki bosmaneq, po prostu jest tak, jak sie da za duzo luzu, to pozniej robi sie "kaszana". I wlasnie tak bylo w nasze auta, generalnie zbyt luzny dzial to problemy. Mam nadzieje, ze kiedys ze spokojem odblokuje komentowanie autek.

a ja bede bardziej zwracal uwage gdzie sa jakie uprawnienia... ;P

tak przy okazji dolaczam sie do prosby bosmaneq'a, fotki wrzucajcie na inne serwery, np dedykowane jak image shack czy fotosik, wtedy wszystko ladniej i szybciej chodzi :mrgreen:

Ja bym jeszcze dał ograniczenia z cytowaniami, bo ludzie nie znają umiaru w cytowaniu całości ;-)

A co do fotosów to fajnie, że można ale wszystko co za dużo to niezdrowo więc proszę o rozwagę :mrgreen:

ja sadze ze to trzeba wrzucic do regulaminu o zakazie cytowania calosci odpowiadajac bezposrednio... nie ma bata, chyba juz wszyscy mamy dosc klepania tych formulek... jak bedzie w reg to tylko edit, del i koniec zabawy! kto za?

• 3 tygodnie później...

Od siebie to proponuję jako "Kupię" dać troszeczkę więcej czasu. Rzeczy które nie mają wpływu na bezpieczeństwo ja osobiście poszukuję raczej za okazyjną cenę i mogę jeździć dość długo np z innym kolorem drzwiczek schowka pasażera (taki przykład i trochę prawdy).

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!