PC800 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Jak w temacie Sprawdz nr VIN aut, których dotyczy akcja PS. Zdublowałem temat, ale w dziale Scenic II nie ma odpowiedniego działu dotyczącego akcji serwisowych - użytkownicy Megane II mają taki! Usunięto dubla z działu MeganeII - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 No to chyba się załapie na tą akcję. Jakiś miesiąc temu po uruchomieniu silnika zapalił mi się SERVICE i nie działało wspomaganie po ponownym uruchomieniu było już OK. Podłączyłem się pod ODB2 i skasowałem błąd sterowania wspomaganiem. Czy ktoś już był w ASO z tym problemem? Ciekawe co robią ? wymieniają sterownik, wgrywają nowy soft, a może wymieniają auto na nowszy model A co z autami sprowadzonymi z zagranicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlasz Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 co robią ? wymieniają sterownik, wgrywają nowy soft, a może wymieniają auto na nowszy model A co z autami sprowadzonymi z zagranicy ? z tego co wiem, to wgrywaja nowy SOFT ! jezeli chodzi o auta z zagranicy, to wg mnie nie powinno to mieć żadnego znaczenia, z ta małą róznicą, że do klienta, który kupił auto nowe w salonie RENAULT dotrze listownie, a w przypadku auta kupionego za granicą, to klient powinien udac sie do ASO i zapytac czy jego auto podlega pod tą "akcę" / "wezwanie serwisowe". to jest moja opinia ! P.S. gdzie kolega serwisuje swojego Scenica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Autko serwisuję sobie sam wykorzystując czasem pracowników szwagra, który jest właścicielem warsztatu. Mam tu pewność, zaufanie i doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 W piątek odebrałem swojego od blacharza (w ASO) i od razu był po sprawdzeniu i odpowiednim działaniu. Z wcześniejszej rozmowy jak ustalałem załatwienie tego tematu dowiedziałem się że przyszło do tego konkretnego serwisu kilkadziesiąt wezwań, ja byłem jednym z pierwszych którzy zgłosili się sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi