19Urban94 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam. Chcę przeczyścić dokładnie listwy i metalik który jest pod nimi.. Mógłby mi ktoś pomóc - bo nie wiem jak je zdjąć, a nie chciałbym czegoś popsuć... Z góry dziękuję za pomoc... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Na przykładzie tylnych drzwi wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Rozumiem, że później nie ma żadnych problemów z zalożeniem.? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 19Urban94, Dociskasz i wsuwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marcin.slaby, Serdeczne Dzięki za pomoc... ;-) Po południu jak tata przyjedzie to pójdę looknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 tylko nic na siłę, żeby nie połamać zaczepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioxetinn Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 i jak udało się wyjąć listwy bez problemu? w którą stronę się wysuwają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Bez zdejmowania boczka nie szans na zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Listwy są przykręcone jednym blachowkrętem ,jest w otworze przykrytym zaślepką.Zaślepka jest od środka drzwi.Po wykręceniu wkręta przesuwa się listwę do tyłu,nie trzeba zdejmować boczków.Tak jest w phI,pewnie tak samo w phII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Jest tak samo,kierunek przesuwania masz na "fotce" powyżej Edytowane 20 Maja 2013 przez marcin.slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 na foce To nawet jakieś foki tu są :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 W sceniku będzie podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hummerh4 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Na przykładzie tylnych drzwi wygląda to tak: Kolego masz zdjęcia tej meganki w całości tak z boku? Bo chciał bym zobaczyć jak wygląda z tymi srebrnymi listwami i klamkami. Też mam to w planach Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) całkiem z boku to nie, ale można zrobić Już jest ale brudny Całkiem z tyłu nie znalazłem, a nie chce mi się iść zrobić, ostatnia fotka jest z 2009r. Edytowane 21 Maja 2013 przez marcin.slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi