pjanu Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Cześć! Czy orientuje się ktoś jakie klocki i jakie tarcze hamulcowe były dawane na pierwszy montaż w Megane II w 2003 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 tarcze chyba brembo napewno klocki Ferodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 pjanu, mój 2004 miał klocki Bosch, tarcz nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misha Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Trochę nie na czas ale może się przyda. W mojej Megi II (2003r.) klocki TRW, zaciski TRW, tarcze nie wiem.. ale pewno też TRW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 a mi się wydaje, że montowali w zależności od korzystniejszej umowy. Generalnie nie łudźmy się, że to co na montaż jest tej samej jakości co na pułkach sklepowych zatem odpowiedź powinna brzmieć "co polecacie na wymianę". O ile pamiętam JURIDy mają przynajmniej dwie specyfikacje chyb J i D itp.... TRW brać i będzie si a dodam , że tańsze HRy to jakościowo TRW , schodzą nawet z tej samej linii prod. co TRW (wykupili część marki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 a co myślicie o klockach Kashiyama ? Ma ktoś założone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja mam ate tarcze i klocki, i jestem bardzo bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zobacz ofertę firmy MIKODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FujiMario Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Panowie!! No i Panie!! Powiedzcie mi gdzie mogę kupić tarcze BREMBO MAX, ZIMMERMANN lub ATE POWERDISC?? Oczywiście do megi II ph I 1.5 dci?? Widziałem, że niektórzy mieli je zamontowane do autek, jednakże ja nie potrafię znaleźć sklepu który by je oferował :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Inter cars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FujiMario Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 A próbowałeś chociaż z ciekawości wpisać na allegro któreś z powyższych haseł?? Na intercars też patrzyłem i nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 http://www.moto.allegro.pl/item900309410_t..._ii_scenic.html [ Dodano: 2010-03-27, 16:42 ] http://bremboaftermarket.com/It/Car_Disc_C...gane%20%28II%29 [ Dodano: 2010-03-27, 16:45 ] Poza tym nie wiem czy jeśli Brembo Max ma 80 pozycji czyli tylko 80 rozmiarów to akurat tam trafi się megane które nie jest sportowe. Prędzej kombinuj z traczami od 2.0T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FujiMario Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam. Mam pytanko odnośnie tych tarcz... Jak już mi wiadomo ciężko będzie dostać tarcze takie jak pisałem w postach powyżej... więc zdecydowałem się na tarcze Mikody (wstępnie). http://allegro.pl/item956356636_tarcze_atm...ane_tuning.html Co o tym sądzicie i jakie klocki do tego??? No i czy na pewno będą pasowały do mojej Meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 http://www.mikoda.pl/ kup tutaj wyjdzie taniej klocki normalne możesz się ich spytać jakie polecają do tarcz nawiercanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi