isweb Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam! Mam zaledwie tydzień to autko i mam pewien problem. Wydaje mi się jak by pedał hamulca był nieco luźny. Tz czuć że się delikatnie rusza. Czy to normalne w tym modelu? Czy mam się wybrać jednak do Serwisu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 http://www.uokik.gov.pl/pl/ogolne_bezpiecz..._o_/art334.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ale caly pedal(na zawiasie)? Ja tez mam takie wrazenie, przejechalem 19 tys km i jest ok. Troche to denerwuje, chyba sie przejade do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isweb Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Byłem wczoraj serwisie i:) specjalista popatrzył, po dotykał i... Popatrzył dziwnie na mnie i powiedział "eee to nic wielkiego. Ten model tak ma. Musi się pan przyzwyczajać. Bo z tym nic nie da się zrobić". Powiem krótko brak komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Masz w linku wyżej, załącznik z numerami vin, sprawdź czy twojego to dotyczy, jak tak to druknij to i jedz pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isweb Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Patrzyłem niema tam mojego numeru. Poza tym moje autko opuściło fabrykę 29 Października bo kupowałem z moją konfiguracją i czekałem na niego w sumie 2 miechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ten model tak ma. Musi się pan przyzwyczajać. Bo z tym nic nie da się zrobić".No wlasnie... ale wkurza, to co zrobic? samemu wziac klucz i to dokrecic czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 W megane II chyba też tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henki Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Jeśli ten typ tak ma to pewnie tez coś tam trochę luźne mam... ale nie zwracam na to uwagi... Czy wy czasem z tymi pierdołami nie robicie się czasem troche zniewieściali sami wyszukując pukania stukania i luzów... Uwaga żeby nie wpaść w obsesję :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 No sorry, ale mi w grandtourze, w prawych tylnych drzwiach coś trzeszczy. Z analizy wygląda, że tapicerka drzwi. Pojadę niedługo do ziomów. Więc jednak coś z tymi niedoróbkami jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isweb Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Henki wiesz jeżeli wydajesz na auto ponad 70 tys. To chyba czegoś oczekujesz. Miałem poprzednio 3 samochody i w żadnym tak nie latał i nie stukał ten pedał jak tutaj. Dla jednego jest to pierdoła a dla innego dyskonfort używania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 jeżeli wydajesz na auto ponad 70 tys. hmm do dokladnie jak mialem kiedys opla vectre, 18 latek to pedal hamulca nie byl taki klekoczacy, ba nawet nie piszczal, nie skrzypial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Ale mówimy tu nie o luzie który jest spowodowany zużyciem lecz o takim jk bt fabrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinIII Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 byłem we środę w ASO w serwisie własnie z tym problemem... ruszający się na boki hamulec... posprawdzali i wszystko jest ok, powsiadałem do każej meganki w salonie (a dodam że było ich z 8) i każda ma tak luźny pedał hamulca... w firmie u nas jest pełno meganek 2... w każdej tak samo lata (nawet mocniej)... tak to poprostu ma być... a dodam że też mnie to dziwiło i wogóle... ale wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Mi tez powiedzieli, ze tak wszystkie maja. Ale cos mi sie zdaje, ze zmienie serwis bo w kocu nie musze w ASO serwisowac samochodu. Moze byc dowolny dobry warsztat, czesto za polowe pieniedzy robia to samo i czesto lepiej. Ludzie nadal mysla ze to jest obowiazek jezdzic do ASO, a te zlodzieje biora kase, a robia to samo i czesto byle jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi