fabianbydg Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 witam mam megane II rocznik 2003 i ostatnio zapaliły się kontrolki airbag+service zajrzałem pod fotel i jest luzem czujnik fotela ma ktoś foty jak to jest zamocowane bo próbuje go wcisnąć i nie wiem dokładnie gdzie, myślę że kontrolki zgasną jak go zamocuje, miał ktoś taki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A odpadł Ci od fotele czy podłogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianbydg Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 od podłogi dokładnie od szyny element plastikowy, czy to może być przyczyną świecenia się kontrolek airbag+service ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonescu Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Poduszki mają dwa stany napełnienia w zależności od ustawienia fotela. I po to ten czujnik. Kontrolki nie mają nic wspólnego z tym czujnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi