waldek708 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 mam ten sam problem w ph 1. rcwawa, czyli te "puszkę" ogranicznika da się rozebrać skoro nasmarowali Ci to? fajnie jakby dali się to zrobić bez ściągania drzwi.mi się niestety nie udało,ta puszka jest jakby zprasowana i bez uszkodzenia jej brzegów nie dało się.Może kolega rcwawa, napisze jak jemu się to udało.Jestem ciekaw tym bardziej,że po prawej stronie zaczyna mi strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ja też mam ten problem w dxwiach od kierowcy. Przy otwieraniu sztrela jak z kapiszonów będzie trzeba młotkiem troche popukać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawidzor Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jeszcze wczoraj rano miałem chyba ten sam problem co Ty. Gdy wysiadałem z samochodu przy otwieraniu drzwi coś mi tak jak by strzelało. Gdy popsikałem ten mechanizm otwierania drzwi "WD-40" po kilku otwarciach ten dźwięk ustał. Może spróbuj po prostu tak jak ja psiknąć w drzwi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 jawidzor, jak posmarowałeś WD to za chwile problem powróci, zmam z autopsji Idź do sklepu zapytaj o smar biały w sprayu i posmaruj, wtedy problem zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemonka1989 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Mi tak samo strzelają ograniczniki w drzwiach Megane II, wiecie moze czy jezeli otworzy sie tą puszke silą to mozna cos tam nasmarowac czy dokręcic i pozniej zostawic puszke poprostu otwartą (przy otwieraniu gora puszki sie zniszczy calkowicie)? Czy to cos mogloby pomoc, czy juz tylko w gre wchodzi wymiana ogranicznika? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Nie wiem czy się da to rozebrać. Zazwyczaj zalecana wymiana. Najprawdopodobniej wyrabiają się tam tuleje. Są zrobione z jakiegoś tworzywa a`la teflon. Niestety wyrabiają się na kwadrat i wtedy nam strzela. Dopiero dorobienie nowej i wymiana pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
997piotrek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Połączono. Strzelający ogranicznik w drzwiach Dodano: 03 sty 2015 - 19:09 Strzela mi ogranicznik w drzwiach jak mam go wymienić? Jak zdjąć tapicerkę z drzwi bocznych od kierowcy? Edytowane 3 Stycznia 2015 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 W przednich jest tak samo Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi