tomek33 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 tak jak w temacie . parę dni temu kupiłem Reno megane 1,5dci iii dmucha zimnym powietrzem nie wiem jak włączyć ciepły nadmuch . wiem ze to pytanie jest możne dla nie których osób banalne ale proszę o zrozumienie za odpowiedzi z góry dziękuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Żartujesz sobie ?? pokrętłem jak masz manuala lub przyciskiem jak climatronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek33 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 pokrętłem ustawiamy jak mocna ma byc klima sa 4 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 tomek33, masz manualną czy klimatronick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 pokrętłem ustawiamy jak mocna ma byc klima sa 4 stopnie to wygląda na manualną. Zatem jest pokrętło oznaczone kolorami: niebieski - zimno i czerwony - ciepło. Cała filozofia, chyba, że coś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi