Emzol Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam. Mam problem z radiem w mojej megi. Odłączyłem akumulator i oczywiście musiałem wpisac kod, wpisałem go ale niestety pomyliłem jedną cyferke. wyskoczył mi ERROR po czym po chwili napis SPEECH. Odłanczałem ponownie kleme i czekałem, na marne dalej to samo, nie syskakują zera aby jeszcze raz wpisac poprawny kod. Ćwiczyłem też zostawic je włączone przez około godzine(troszke więcej niż godzine) i nic!. Później je wyłączyłem i czekałem tyle samo na marne, ciągle tylko ten napis. Co to może byc, czy radio jest już do wywalenia;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 "Speech", pokazuje się podczas rozmowy przez zestaw głośnomówiący. Dlaczego u ciebie się tak zachowuje, nie mam pojęcia, może jakieś zwarcie w kostce z tyłu radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzol Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 i po problemie..... odłączyłem brązowy kabel od kostki ( górny i 1 od prawej ztrony, z tych zasilających) podłączyłem do radia wyskoczyły 4 zera, i mogłem wpisac kod po czym wsadziłem wsówkę spowrotem i działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqsebek24 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Witam koledzy, proszę o pomoc a dokładnie w mojej megance pojawiał się błąd speech i radia przestało grać. Potem radio grało ale przez chwile i znów to samo. Aż od pewnego czasu nic nie gra, po naciśnięciu jakiegoś przycisku na radiu słychać tylko dziwny dźwięk jakby jakiś błąd, podświetlanie radia dział, byłem już u 2 elektryków i stwierdzili że nie ma zwarcia i że nie są w stanie mi pomóc,może tu mi ktoś pomoże dzięki!!!! Odpinanie kabli nic nie pomogło.. Za kasowanie uwag moderatora kolega dostaje forum w wersji demo na 7 dni i 3 paseczek. Aston76 Edytowane 10 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot3 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Witam podłączam się po ten post, mam ten sam przypadek. Wyświetlacz pokazuje tylko temp. radia nie wyświetla. Proszę o pomoc. Edytowane 16 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi