tomtom Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 witam, dziś rano podchodzę do auta, patrzę wycieraczka przedniej szyby podniesiona do góry :shock: ... hmm... trochę mnie to zdziwiło... podchodzę bliżej, a tm nie ma kratki wlotu powietrza nad akumulatorem... :evil: (foto) I stąd powstaje moje pytanie... po co ktoś zdjął tą kratkę? czy coś tam pod nią jest, co mogłoby... no nie wiem... ułatwić odpalenie, otwarcie auta? ...pozostaje jeszcze taka ewentualność, że komuś potrzebna była sama kratka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Moze komus padl akumulator, mial kable i sobie podladowal od Ciebie. Co tam gdybac, jakby Ci chcieli ukrasc to raczej by probowali otworzyc maske. Ciesz sie, ze tylko kratka zginela. Nie polamali jej przy wyciaganiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Teoretycznie, pogdybać możemy. Że Ci ukraść chciano autko - akuś odepną, alarm rozbrojony. Z ładowaniem, kiepskie podejrzenie, ale kto wie - wszystko możliwe. Tak czy inaczej, poza kratką, wszystko w porządku z megi? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Z tym ładowaniem to też mi się nie wydaje... poza kratką wszystko w porządku, tylko nie wiem jak to z nocą będzie... chyba przywiąże ją sznurkiem do palca od nogi :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Raczej musieli połamać bo inaczej się nie da Przynajmniej w mojej była przykręcana i to w miejscu pod maską, tak że bez podniesienia maski nie ma raczej szans aby ją wyciągnąć w całości. Ktoś coś kombinował - może lepiej doglądaj megi tej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Meg już stoi na parkingu strzeżonym, więc mam nadzieję, że jest bezpieczna. Co do kratki to nie wiem czy połamali, bo chyba zabrali ją ze sobą... i to mnie trochę zastanawia... bo gdyby chcieli ukraść tylko (i aż) auto, to po co zabierali by tą kratkę? dziwna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Twoja czesc juz jest na allegro -> Link IMO ktos chcial odlaczyc akumulatora potem wiadomo, w szybke i papa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 z odlaczeniem aku to nie jest tak do konca kazdy szanujacy sie alarm ma syrenke z wlasnym zasilaniem ktora nawet jesli alarm nie zostal wzbudzony a odlaczy sie od niej zasilanie to zaczyna wyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jak nie ma sladu po kratce, to raczej nie chcieli krasc samochodu. Liczy sie czas - nie bawiliby sie w wyciaganie, tylko rozwalili by ja w drobiny mak, wyrwali/przecieli kable i wtedy kombinowali dalej... Napewno cos by po sobie zostawili. Szczegolnie, ze nie opuscili wycieraczki, takze to nie to, ze sa jacys "nie zostawiamy po sobie sladu".... Potrzbowali czegos. Moze mysleli, ze aku wydobeda, moze, ze uda im sie ta kratke wyciagnac (moze im sie udalo). Niewiem. Ale moim zdaniem raczej nie probowali krasc samochodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 a może będą kradli auto po kawałku, aż nić nie zostanie a później sobie złożą je w dziupli jakiejś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 LOL jutro nie będzie piór wycieraczek,potem po jednym kołpaku itd.. myślę że albo chcieli się dostać do akumulatora albo samą kratkę potrzebowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 z całym szacunkiem Tomku, ale w/g mnie nie chcieli Ci ukrasc auta. Teraz to za duży przypał, szczegolnie w Jeleniej Gorze gdzie 50 km dalej na zachód masz golfy po 200 euro. Jesli Twoje auto jest dosyc stare (czyli założmy meg 1 ph1 czyli <99 roku) to obstawiam że moja hipoteza jest prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 jak w jeleniej auto stawiasz pod kwadratem albo atrapą to tak jest :lol: przechodzą wyrwą i po wszystkim, co do kradzieży pod m1 swego czasu straciłem wkłady lusterek w clio, tą zaślepkę na wycieraczkę tylną co by śruby nie było widać, z 19 listwy boczne, z meg nie kradną (odpukać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 z meg nie kradną (odpukać) bo są na śrubkę od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 i całe szczęście pozdrawiam co do tematu dla mnie to czysty akt wandalizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi