kacper69 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Od jakiegoś czasu zauważyłem dziwny problemik, a mianowicie , jak zatrzymuję auto ( np dojeżdżam do świateł) , po całkowitym zatrzymaniu się pojazdu czasami gaśnie silnik. Bez problemu się uruchamia i działa dalej OK. Nie ma wpływu jego nagrzanie , właściwie wszystkie wyłączenia były raczej na ciepłym silniku. Dodam że nie ma tez przy tym żadnego błędu, komputer nic nie sygnalizuje. Paliwo raczej jest wyeliminowane, tankuję na dobrych stacjach , różnych , a problem jest już od 2 miesięcy . Z tym że wyłączanie się silnika występuje 2-3 razy w tygodniu , są dni że nie wyłącza się ani razu. Są jakieś pomysły na ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo020 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam. Mam podobny problem i chciałem się dowiedzieć czy udało się Tobie wyeliminować usterkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Usterkę wyeliminowałem sprzedając to auto. :) Ale miało troszkę większy przebieg od Twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi