Chess175 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam, Ponieważ u mnie ulice już białe i śliskie, postanowiłem rozpocząć sezon "ślizgania się" wykonując kilka poślizgów kontrolowanych na osiedlowym parkingu zdala od innych autek Obyśmy tej zimy ślizgali się tylko w bezpiecznych miejscach i nie mieli (albo mieli jak najmniej) sytuacji w których będziemy zmuszeni ratować się przed jakimś zdrzeniem za pomocą poślizgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 również polecam w Lublinie sezon też dzisiaj rozpocząłem meganką II-ką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 taaaa ja zanim zdążyłem zacząć się ślizgać cała woda w proszku zamieniła się w normalną wodę i muszę czekać na następne opady śniegu wrrrr.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Również rozpocząłem sezon. Nawet jeden kraweżnik zaliczyłem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 No ja tez zaliczylem jeden krawężnik ale poślizg nie był zaplanowany i na letnich papciach z tym ze u mnie alus do naprawy :evil: ale co by nie bylo sezon zacząlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja jutro lub po jutrze zacznę ślizganie jednak na prawym siedzeniu. Już drugi sezon przyuczam syna (12lat). Ręczny już ma opanowany bardzo ładnie ale to wg.mnie efekciarstwo. W tym roku pora na naukę dociążania przodu samym gazem, hamowanie przed jak i w samym zakręcie i dalsza nauka praw fizyki. Na altonena jeszcze za wcześnie, może przyszły rok. Scenic jest dobry do nauki, nie nerwowy w swej bezwładności jednak minusem jest jego dłuuuugi powrót do przyczepności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 a dzisiaj widziałem jak jakiś czub w BMW i kapturku chciał podriftować dookoła latarni na placu przed Leroyem i lekko przytuningował swoje cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 widać kapturek przysłonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 a dzisiaj widziałem jak jakiś czub w BMW i kapturku chciał podriftować dookoła latarni na placu przed Leroyem i lekko przytuningował swoje cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 pers, dla takich chwil się żyje. ;D Sam chciałbym to zobaczyć, nieźle bym się uśmiał. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam, Rzeszów takze otwiera sezon ślizgania sie ja tak samo sie dzis dosc sporo poslizgalem oczywiscie poslizg kontrolowany i wracajac do domu zlapalem kilka poslizgow nie spodziewanych z ktorych wyszedlem bez szfanku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Sezon otwarty, natomiast to nie to samo co rok temu :-( niestety automatyczny hamulec postojowy psuje całą frajdę :cry: :cry: Pozdrawiam amatorów jazdy bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Rabcio, spodziewałem się tego, i z tego powodu nie chciałem tego hamulca automatycznego za żadne skarby. Ale w tej zimy się raczej za dużo nie poślizgam. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 przeciez da sie automatyczny przytrzymac, wystarczy pociągnąć rączkę nie naciskając czerwonej kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 To jest to! W nocy przejechałem 52km po Tuszynie, każdy zakręt bokiem... Cieszę się, że mam starsze autko, bez ABS, ESP i jakiegoś automatycznego ręcznego, szkoda tylko, że FWD. Teraz jest pięknie, ale za tydzien ma być +8. :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi