EnD Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 drifting na dużym placu przed sklepem wykonanym z kostki brukowej ślizgałem się [zeszłej zimy] pod auchan, i miałem dwie styczności z "górą" (2 różne sytuacje) 1. ochrona sklepu przyszła mi powiedzieć że tutaj nie wolno jeździć, i że on powinien to zgłosić na policję jak teraz nie zaprzestanę 2. policja zatrzymała się przy nas, i policjant poinformował nas, żebyśmy przyjechali sobie później na parking, jak będzie mniej ludzi. sam nie chciał pokazać jak się ślizga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzisiaj spadło u mnie troszke śniegu, ulice i parkingi się zabieliły, ale lewą ręke na nartach sobie lekko uszkodziłem i nie moge nią szybko kręcić kierownicą :-( , więc ręczny odpada i będe musiał sobie radzić tylko i wyłącznie lewą nogą. :) :) Uwielbiam zimę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja też się troche poślizgałem.. Tylko tyle, że ...... rowerem.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mnie dziś też troszkę poślizgnęło, tak samo z siebie... dobrze, że wiedziałem jak się ratować i nie jechałem szybko :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A ja ze względu na stres zimowego driftu zostawiłem moją megi pod blokiem z odłączonym akumulatorem, czekam na koniec lutego / początek marca na otwarcie sezonu letniego - oponki już mam nawet letnie założone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 oponki już mam nawet letnie założone haha nieźle a to czym jeździsz teraz ? rowerem - a zimówki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mam zimówki, a do pracy jeżdżę autobusem bo przeprowadziłem się ze Śląska do Wrocławia i tutaj auto to koszmar, korek goni korek, czasem nie ma gdzie zaparkować - a w dodatku pracuję w samym centrum (plac Bema) :) Pozdrawiam wszystkich ślizgających się w nowym śnieżnym roku! PS: Tocz3k, nie powinieneś mieć w stopce słowa efeMeryczny zamiast efeBeryczny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi