tomek1392 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 jak spalone jak zaświeciły ?? chyba niebardzo wiesz o co chodzi w temacie. Dziś znów zaświeciły, więc wziąłem się za sprawdzanie wszystkiego po kolei kostki w drzwiach, styczniki w drzwiach, i przy schowkach w podłodze. Wszystko ok wyczyciłem i nadal nic. Wie ktoś co można jeszcze sprawdzić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 A sprawdzałeś czy żarówki kontaktują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1392 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 tak sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 A oświetlenie w kabinie działa ,bo podejrzewam ten sam układ odpowiada za zapalenie się światełek w drzwiach oraz światła oświetlającego kabinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1392 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 wszystko poza lampkami w drzwiach działa bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 jak spalone jak zaświeciły ?? Bardzo normalnie. Żarówka to nic innego jak kawałek drutu wolframowego w bańce szklanej i próżni. I jak się przepali to istnieje możliwość że druciki się połącza pod wpływem drgania i wtedy będzie normalnie świecić. Sprawdź czy nie masz zaśniedziałych wtyków przy wtyczkach drzwiowych. Takie ustrojstwo przy słupkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1392 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie mam czyściłem to ostatnio i wszystko ok a żarówki są dobre napewno [ Dodano: 2010-01-02, 17:26 ] Koledzy a czy watro grzebać przy skrzynce z przekaźnikami pod kiedownicą ?? bo wyczytałem ze tam znajduje się właśnie przekaźnik do oswietlenia drzwi ?? Może być tam przyczyna ? [ Dodano: 2010-01-02, 23:46 ] dodam że zaświecanie lampek sie powtarza w sumie juz opisana sytuacja powtórzyła się ok 10 razy gdzie można szukać przyczyny ??? [ Dodano: 2010-11-26, 17:23 ] pomoże ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi