mcyork Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam , tak jak w tytule godzina oraz temp. na zewnątrz niby działa ale świeci baardzo słabo. Ma ktoś pomysł co może być powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 a może to w związku z temp. zewnętrzna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 hmm nie mam pojęcia , autko mam od wczoraj więc trudno ocenić .Inne wyświetlacze ( od przebiegu)działają normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 żaróweczka pod tym wyświetlaczem padła. trzeba wymienić i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 hmm wydaje mi się że gdyby rzeczywiście padła to nie świeciła by wcale , a ona świeci tylko że bardzo słabo , jak przysłonie ręką to widać i normalnie da się godzine ustawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 PO lewej stronie obok kierownicy (lekko poniżej) są pokrętła do jasności podświetlania a drugi jest do regulacji reflektorów. Może po prostu zwiększ moc świecenia ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 świeci bardzo słabo własnym światłem, a żaróweczka naświetla te napisy i sprawia ze sa czytelne na 1 rzut oka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 pawelli, no więc właśnie próbowałem i nic nic to nie daje . PatrykGDA, też słyszałem właśnie że wyświetlacz ma 2 żaróweczki i pewnie mam przepaloną tą od naświetlenia godziny . Zabiore się za wymiane jak tylko się troche ociepli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wszystko zależy jaki to wyświetlacz jest kilka różnych modeli. W jednych jest jedna żarówkę inne dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwin Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam Jak wymienić te żarówki w megane 1,6 z 1996r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 sylwin, zdejmujesz górna półkę i masz wszystko na wierzchu. Śrubki masz pod maskownicami głośników, odkręcasz, kierownica w dół i szarpiesz półkę do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 W MI z 96' trzeba ściągnąć całą deske rozdzielczą, a w tym celu trzeba: 1. Podważyć osłony głośników wysokotonowych (w podszybiu) 2. Wykręcić i odpiąć głośniki 3. Odkręcić śrubki (torx) którze trzymają całą deske (po 1szt na stronę) 4. Opuścić kierownice jak najniżej 5. Delikatnie podważyć deske do góry, nastepnie do ciebie i wynieść w strone drzwi pasażera 6. I wyświetlacz masz przed sobą, wstrarczy odkręcić srubkę i odpiąć kabelki 7. Składać w odwrotnej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwin Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dzięki za szybką odpowiedź. Biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 2. Wykręcić i odpiąć głośniki po co ? :shock: głośniki nie są przykręcone do "parapetu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schranzmeister Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Pozwolę sobie odświeżyć temat, gdyż jestem w podobnej sytuacji: na wyświetlaczu godziny ciemno jak w murzyńskiej chacie, sprawdzałem - nie jest to wina bezpieczników. Mam tylko takie pytanie: jaka żaróweczka (symbol) tam siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi