tatko40 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mam meganke z roku 2003 i zmieniałem akumulator no i się radio zakodowało i niewiem jak je rozkodiwać radio orginalne swiecą się tylko same zera i żadnej reakcji na orzyciski ,moż wie ktoś jak jakto zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 musisz wpisać kod radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatko40 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 tylko jest problem bo cisne wszystkie przyciski i żadnej reakcji zaznaczam że radio pred zmianą akumulatora dzałało bez zastrzeżen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 pojawiły ci sie 4 zera zapewne i jedno mryga. Nie chce mi sie tyle tłumaczyć więc załączam instrukcje jak to zrobić po angielsku. Kod radia ale masz inny niż tam pisze. Poszukam jeszcze po polsku, akurat mam tylko po agielsku. EDIT Radioodtwarzacz jest zabezpieczony czterocyfrowym kodem. Kod ten musi zostać wprowadzony za pomocą modułu sterującego na kierownicy albo zespołu przycisków radia samochodowego po każdym odłączeniu akumulatora. Wprowadzenie z klawiszy znajdujących się na kole kierownicy: W celu zatwierdzenia jednej cyfry, wcisnąć dolny przycisk na module sterującym. Wprowadzenie z radia: Wprowadzić cyfry przy pomocy klawiszy 1, 2, 3 i 4, a następnie potwierdzić klawiszem 6. W przypadku wprowadzenia błędnego kodu, urządzenie zostaje zablokowane (1 minuta przy pierwszym błędzie, 2 minuty przy drugim, 4 minuty przy trzecim błędzie - maksymalnie 32 minuty). Mam nadzieje że to pomoże ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatko40 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 dzieki sprubuję jutro może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A tak w ogóle to masz ten kod? Bo jak nie to musisz jechać do ASO żeby ci dali znaczy rozkodowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatko40 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 cod mam [ Dodano: 2009-12-22, 22:09 ] niewytrzymałem i zszedłem do reni sprubowac wpisać kod z kierownicy i udało się DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ciesze sie że pomogłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi