przem338 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam wszystkim Mam problem ze sprzęgłem i wbijaniem biegów. Nie moge wbić zadnego biegu kiedy auto jest na chodzie, bardzo cięzko wcisnąć pedał sprzęgła tak jakby coś je blokowało. Teraz pytanie co sie stało, czy można samemu naprawić czy konieczna jest wizyta u mechanika? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diodak Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 przem338, Miałem dokładnie takie same objawy jak "kończył się" hydrauliczny siłownik sprzęgła - nie wysprzęglał do końca.....u mnie konieczna była jego wymiana w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem338 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 diodak, Pamiętasz może jaki miałeś koszt naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diodak Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Przem338, Około 400 zł za robociznę bo trzeba wyjąć skrzynię. OKoło 200 zł za siłownik hydrualiczny sprzęgła, Około 1200 za kompletne sprzęgło z ASO bez faktury i po znajomości. Do tego płyn hamulcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem338 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 to widze ze troszke zapłace dzięki diodak [ Dodano: 2010-01-05, 18:26 ] Dzisiaj odebrałem moją megi z warsztatu, do wymiany bylo sprzęgło i siłownik. cena ponad 2tys. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi