mcyork Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Z racji tego że autko mam od kliku dni , mam pytanie : Wczoraj podczas postoju , kluczyk miałem przekręcony od momentu włożenia w stacyjkę raz w prawo , czyli w pozycję w której zegary nie działają tylko radio ma zasilanie. Po pewnym czasie , bez żadnego ingerowania zapalała się lampa odcięcia zapłonu przez immobilajzer, tak jak dzieje się w przypadku zamknięcia przez centralny zamek drzwi z pilota . Czy to normalny objaw? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 dla mnie normalne zachowanie że ta czerwona kropka po pewnym czasie zaczyna migać. uruchomienie zapłonu spowoduje odblokowanie układu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 kiedy ta lampka zaczyna mrugać samoistnie , jedyny sposób na uruchomienie silnika to wciśnięcie z pilota przycisku 2 razy, powodując zablokowanie i odblokowanie drzwi . Inaczej nie da się tego u mnie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czy to normalny objaw? Tak normalny objaw i nawet było to w instrukcji auta opisane. Temat już wyczerpany więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi