Witek91 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam! Jak już zacząłem w temacie chciałbym sie dowiedzieć jakie formaty plików audio obsługuje fabryczne radio. Z tego co udało mi się rozszyfrować to jest to RadioSat Tuner List. Posiadam Meganke II Grandtour z 2004 roku, jedna z pierwszych w Polsce więc niewiem czy radio było montowane już tu czy jeszcze przed eksportem. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc gdyż uciążliwe jest nagrywanie płyt po 14 utworów i zabawa z kilkoma płytami podczas jazdy. Zmieniarka raczej mnie nie interesuje pragnę dodać na wstępie. Jeszcze raz wielkie dzięki z góry za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witek91, jeżeli nie masz ochoty inwestować w zmieniarkę lub emulator zmieniarki to niestety pozostaje Ci: uciążliwe jest nagrywanie płyt po 14 utworów i zabawa z kilkoma płytami podczas jazdy Tuner List nie odtwarza mp3 :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek91 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A Tuner List ma funkcję AUX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 zmieniarka na cd lub na sd...i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witek91, nie ma, ale jak kupisz sobie emulator takiej zmieniarki to będziesz miał AUX, USB i iPOD (to w oryginalnej Renault) w tych z allegro, zamiast iPOD masz wejście na kartę pamięci. Ja osobiście mogę Ci polecić takie rozwiązanie, bo sam tego używam (oryginalnej Renault) i jestem bardzo zadowolony, jest w pełni kompatybilna z pilotem przy kierownicy i wyświetlaczem (te z allegro podobno też, ale jak to działa to nie wiem, bo nie używałem). Wadą jest to, że nie wyświetla tytułów utworów, ale można się przyzwyczaić :) Jeżeli byś się zdecydował, to opłaca się kupić nową w ASO :shock: Ja rok temu jak dzwoniłem do ASO to nowa kosztowała około 520PLN mi się udało upolować używaną za trochę mniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 pawel400, ta z allegro jest dokładnie taka sama jak ta z ASO i około 200zł tańsza,Wiem,do używam od 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 waldek708, no to może i nie warto przepłacać, ja jak kupowałem to nie mogłem nigdzie znaleźć opinii na temat tej z allegro, więc wolałem kupić oryginalną renault i mieć spokojną głowę, że będzie działała tak jak powinna :) a poza tym moja była trochę tańsza niż te z allegro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Panowie można prosić jakieś namiary na ten emulator? Mam taki sam problem jak kolega Witek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 emes, na tej aukcji masz np taki emulator http://allegro.pl/item863250661_zmieniarka...t_3gratisy.html A tu masz inne aukcje między innymi z emulatorami do Renault http://allegro.pl/listing/search.php?strin...p;description=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 pozostaje jeszcze jedno rozwiązanie a mianowicie Transmiter zasilany z gniazda zapalniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Fazzi, tia...pewnie.Tylko jakość z transmitera pozostaje wiele do życzenia :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek91 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No właśnie. Próbowałem już transmitera ale jakość jest dość kiepska a jak podłącze go pod zapalniczke to słychać "bziuczenie prądu". Wielkie dzięki za podsunięte rozwiązania. Postaram się coś wymyślić z tym radyjkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi