banek84 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich pisze po raz pierwszy na tym forum od nie dawna jestem nowym posiadaczem Renault scenic 1,6 16v , i na chwile obecną nie mam zbytnio pojęcia co i jak . Wcześniej działałem na forum audi ale nie o tym mowa :) 1 Mam problem odnośnie podświetlenia pasażerów z tyłu i bagażnika . Sprawdzałem żaróweczki i są dobre i przez przypadek wsadziłem śrubokręt ( zrobiłem chyba masę ) i zaczęło świecić ale nie gaśnie . Przód normalnie gaśnie a tył niestety .. i mam pytanie co z tym zrobić . czy to ma powiązania z bagażnikiem 2 sprawa nie gaśnie mi kontrolka z pasów chociaż są wszystkie zapięte . na forum była mowa coś o czujnikach . ale mam pytanie gdzie one są ??? 3 sprawa jaka jest żaróweczka w halogenie H ile ???? Przypominam jestem nowy i na temat napraw w Scenicu nie mam pojęcia pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ad 2. Jest tylko jeden czujnik przy zapięciu pasa kierowcy. Dochodzi do niego jeden cienki czarny kabelek. Sprawdź, może się wysunął do dołu. ad 3. H1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banek84 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jeszcze chciałbym odp na ad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi