NEFRYT Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam czy po wymianie taśmy kierownicy megane II kontrolki poduszki i serwis same zgasną czy trzeba jechać na komputer żeby zresetować błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos18 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam. Mam ten sam problem i tez musze wymienic. Gdzie i za ile kupiles tą taśme ?? I z tempomatem czy bez ?? Moim zdanie bedziesz musial skasowac błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kupiłem na Allegro za 160 + koszty transportu ja mam wersje z tempomatem jak będziesz kupował to na tempomat wystaje 5 wtyczek a na wersje bez tempomatu 4 wtyczki wymiana jest stosunkowo prosta to jakieś 1.5 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Niestety błąd sam nie zniknie, musisz jechać do wykasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos18 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 mozesz mi podac linka do aukcji ?? Powiedz mi jeszcze czy w wersji z tempomatem jest jakis przelacznik z lewej strony kolo regulacji swiatel i jasnosci ?? Powiedz mi wogole jak to odroznic. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Niczym się nie różni tylko samymi kabelkami z tempomatem jest 5 wtyczek, niestety aukcja już się skończyła do megane II nie kupisz samej tasmy tylko razem z przełącznikami wersje z tempomatem rozróżnisz że w kierownicy masz sterowanie do tempomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos18 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 tak wiem ze w kierownicy jesli jest sterowanie to jest wersja z temp.Myslalem ze jeszcze jakas roznica jest.Jesli tasma sie zerwala to tempomat tez nie bedzie dzialal ?? Sory za takie pytania ale ogolnie mam problem z elektryka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 nie ma różnicy tylko te kabelki kolego a co ci jeszcze siada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos18 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 siadac to mi nic nie siada tylko ze mam nawigacje fabryczna i widocznie poprzedni wlasciciel cos tam pomotal i nie dziala pilot od radia , nie wyswietla sie temperatura oraz godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Niedawno sam wymieniałem zwijacz w megane II bez tempomatu, kontrolka poduchy i serwisu zgasła, nic nie kasowałem do tej pory wszystko B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dzwoniłem do serwisu powiedzieli mi że w megane wyposażonego w tempomat trzeba kasować błąd na komputerze sam nie zgaśnie będą się paliły kontrolki serwis i poduszkii taka mała ciekawostka nie miałem kodu do radia dostałem go za friko w serwisie w szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123pk Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 irex a skąd wziąłeś nowy zwijacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Wymieniłem cały przełącznik zespolony,kupiłem na allegro używkę ,niestety samej taśmy do naszych meganek nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Mój kolega miał ten sam problem co Wy. Kupiłem mu 1m taśmy od komputera 10 żyłowego (jest potrzebne 7 żył, 2 odciął) łączącego dysk twardy z procesorem. Przy kupnie należy wybrać odpowiednią szerokość taśmy. Koszt to 1,5pln za 1m (jeden złoty pięćdziesiąt groszy). Co prawda ma Scenika II ale taśma powinna być taka sama jak do Megane II. Sam sobie przylutował. Błąd sam się skasował po podłączeniu nowej taśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123pk Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 no nic chyba trzeba sie będzie do tego powoli zabrać , tak mi strzela w kierownicy że się jeździć nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi