virthol Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 od kilku tygodni mam problem gdy samochod postoi prrzez noc bardzo slabo odpala natomiast przy duzych mrozach musze wpychac go do garazu sasiada na 2 3 godziny i wtedy odpala czasem zapala sie kontrolka wtryski uszkodzone ale za moment gasnie wymienilem juz paliwo zalalem zimowe z renomowanej stacji , swiece zarowe rowniez wymienilem i filtr paliwa sytuacja nadal sie powtarza acha komputer nic nie wykazuje pomocysamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wygląda na wtryskiwacze - w sumie się nie dziwie skoro to auto ma 300 tys. km. W wyniku niskich temperatur pompa nie daje rady nabić wystarczającego ciśnienia do odpalenia auta - w związku z tym dlatego takiego problemy. Skoro jesteś z Olsztyna podjedz do Zakładu Zajmującego się tylko Renatkami na ul. Towarowej po przeciwnej stronie WORD-u. Sądzę, że pomogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lineumaciel Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Myślę że kolega ma racje. Zajedź do Banach'a, myślę że pomoże rozwiązać problem. Virthol ten twój przebieg to prawdziwy? ;-), dobrze wiedzieć że da się na tym silniku tyle zrobić ;-). Namiary na serwis masz tu: http://www.banach.olsztyn.pl/, ja z czystym sumieniem mogę ich polecić, robiłem u nich wcześniej inne auta, teraz serwisuje u nich megankę i clio i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virthol Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 przebieg prawdziwy ale juz wal i korbowody wymienilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lineumaciel Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 aha, tak powracając do tematu nie będę strzelał w ciemno co może być powodem twoich problemów, więc znów doradzam wizytę na towarowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virthol Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dzieki jak wroce do olsztyna to sie do nich udamwiec pewnie bedzie to w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lineumaciel Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 mam nadzieje że to nić kosztownego, daj znać co było bo jako użytkownik tego samego silnika jestem bardzo zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virthol Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 spoko jak juz dojde co jest to dam znac [ Dodano: 2010-01-15, 10:28 ] uszkodzony jest wtrysk zawiesza sie wiec dalem wszystkie 4 do regeneracji troche droga ta naprawa :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi