zdunman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 obaczym ile spłynie myślę, że kieliszek, może trochę wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 cięcie Dużo więcej, u mnie z tylnego tłumika wypłynęło ponad półtora litra (łapane do butelki po wodzie mineralnej - smaku nie sprawdzałem ;-) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 pół szklanki zleciało, ale ostatnio był przegoniony ostrzej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitar88 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam Wszystkich ponownie ja narazie nie mam możliwości nawiercenia otworów w tłumiku auto dalej stoi w garażu i narazie nim nie wyjezdzam czekam aż śnieg odpuści B) ale mam jeszcze jedno pytanko jeśli już ta moja Renia stoi sobie w garażu nie chodze jej odpalać no i narazie nie wyjezdzam nia z garażu wiadomo jest różnica temperatur ta woda się tam gromadzi w zbiorniku to jeśli już będe miał gdzieś wyjechać i przegonić auto to czy ta woda nie uszkodzi mi slinika po dłuższym okresie nie odpalania i nie jeżdzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 jeśli już ta moja Renia stoi sobie w garażu nie chodze jej odpalać no i narazie nie wyjezdzam nia z garażu wiadomo jest różnica temperatur ta woda się tam gromadzi w zbiorniku to jeśli już będe miał gdzieś wyjechać i przegonić auto to czy ta woda nie uszkodzi mi slinika po dłuższym okresie nie odpalania i nie jeżdzenia? Silnikowi nic się nie stanie, jest jedynie "lepsze" oddziaływanie wody na tłumiki, bo jej nikt w tym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitar88 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zawsze lepiej wymienić tłumik przynajmniej mniejszy koszt niż za naprawe silnika. Być może on juz jest do wymiany bo wydaje mi się że troche "pierdzi" nie pamiętam niestety kiedy był wymieniany więc może już powoli nadchodzi jego koniec żywota a przez tą nagromadzoną wode w tłumiku szybciej mu pomoge skończyć żywot. Najważniejsze dla mnie jest to żeby nie uszkodzić silnika a tłumik można wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jak jej nie odpalasz to nie występuje różnica temperatur i woda nie skrapla się w tłumiku więc ilość wody w okładzie wydechowym nie zmienia się )jeżeli ogóle tam jest) i nie ma obawy ,że dojdzie do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi